CoolPresentation op EuroShop2020

Hoe Cool was EuroShop 2020?

EuroShop2020 zit er weer op. Een bijzondere editie. Om te beginnen voor onszelf. In tegenstelling tot de 2017 editie hebben we ervoor gekozen onze beursstand volledig in te richten als stoere CoolStore, met ‘Shelf confidence’ als thema. Dus met veel sfeer, veel producten en volop POS- en presentatiematerialen.

Hierdoor hebben veel bezoekers in onze stand veel kunnen pushen en sliden. Of met andere woorden: ze hebben zelf kunnen ervaren hoe onze presentatiematerialen voelen en vooral functioneren. Blikvangers volgens onze gasten? Uiteraard SimpleClick, al jaren succesnummer onder de shelf management systemen. Maar ook de Slidebar, onze uitschuifbare geleiderail, uniek in de wereld. Ook was er veel belangstelling voor hoogwaardige fullcolour signing van POS materialen, zoals de BrandedPusher. We zien dat hier veel vraag naar is en we zijn blij dat we dit ook op een spot on manier kunnen verzorgen.

Verdere interessante ontwikkelingen in de wereld van productpresentatie zijn wat ons betreft de multi purpose displays, inzetbaar op meerdere manieren en op diverse momenten. Uiteraard kunnen we ook niet heen om de sustainable materials die in productpresentatie steeds meer hun intrede doen. Wij werken hier al mee, bijvoorbeeld in de ontwikkeling van cardboard displays. Op EuroShop was er volop inspiratie op dit gebied. Een mooie stimulans om ons verder te ontwikkelen in duurzamere materialen en toepassingen.

Naast veel nieuws vanuit de markt was er ook een andere actualiteit die speelde. Naar ons gevoel waren er minder bezoekers dan voorgaande edities, iets wat velen toegeschreven aan het Coronavirus. Sommige grote bedrijven hielden hun mensen gewoonweg thuis. Aan de een kant jammer, maar het bood ons ook meer tijd voor (nieuwe) klanten die ons bezochten. Het blijft bijzonder alle relaties te spreken in een inspirerende omgeving en om nieuwe en veelbelovende contacten te leggen. Wat dat betreft kunnen we terugkijken op een bijzonder geslaagde beurs.

Onze stand gemist of even terugkijken? Bekijk hier onze ES2020 Newsfeed.

Vorig bericht
Lidl pusht de Vegaburgers!
Volgend bericht
Uniek in de wereld: de Slidebar van CoolPresentation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu