Koelingen Dirk van den Broek worden cooler

Goed nieuws! Vanaf heden worden de koelingen van alle nieuwe of verbouwde Dirk van den Broek filialen uitgerust met SimpleClick van CoolPresentation. Een ontwikkeling waar niet alleen klanten, maar ook de medewerkers blij mee zijn.

Voorheen leverden we Dirk van den Broek nog geen presentatiematerialen. Toch zouden we graag een scan bij ze uitvoeren, omdat we ervan overtuigd waren dat de productpresentatie nog beter kon. Die kans kregen we. We zijn in een filiaal in Gouda gaan testen.

Onze SimpleClick Universal oplossing kon al tijdens de plaatsing van de testopstelling rekenen op veel positieve reacties van het personeel. Naast de eenvoudige installatie zijn de schappen veel beter schoon te houden. Ook staan de producten beter in het zicht. Bovendien is SimpleClick qua prijs een stuk interessanter dan het systeem dat voorheen gebruikt werd.

Dankzij de goede testresultaten is besloten in alle koelingen van nieuwe en verbouwde filialen voor een ‘spot on’ presentatie te gaan. De nieuwe koelingen van Dirk van den Broek zijn vanaf cooler dan ooit.

Vorig bericht
Vind de click in ons gloednieuwe CoolCafé
Volgend bericht
Flankdisplay voor Cloetta

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu