CoolDays partnermodel CoolPresentation

Lancering CoolDays: een werelds partnermodel

Bij CoolPresentation houden we ervan om vooraan te staan. Niet alleen, maar samen met onze partners. In Nederland doen we dat al jaren met succes. En dat is precies de reden waarom we onze oplossingen ook in het buitenland in de markt zetten. Dat doen we met een vernieuwend concept: CoolDays.

CoolDays: commitment als sleutel

De click met onze partners is een voorwaarde om presentatieoplossingen goed te kunnen inzetten. Immers, er is veel kennisoverdracht over SimpleClick nodig en elke markt kent zijn eigen kenmerken. Export Director Yvo Stoots: “Om lokale kansen optimaal te benutten, is commitment van alle samenwerkende partijen cruciaal. Dat is wat ons betreft altijd de sleutel naar succes.”

Optimaliseren op locatie

CoolDays is een partnermodel dat de click onderstreept. In dit ‘dagenconcept’ wordt op intensieve manier met de klant samengewerkt. Yvo: “Dus niet vanachter het bureau, maar op locatie. Zoveel mogelijk in de praktijk. Op drie vaste momenten per jaar kom ik twee dagen naar de lokale partner, een keer per jaar vindt de CoolDays plaats in Nederland. Zo kunnen we het hele jaar door gericht optimaliseren.”

Tailormade advies en trainingen

Elke CoolDay heeft vaste, terugkomende modules. De praktijk is volgens Yvo leading: “We zijn veel samen op de winkelvloer. We geven tailormade advies, support, workshops en trainingen op maat. Dat doelgericht optimaliseren doen we met een vast team. Alles om de kennis en skills over SimpleClick bij onze partners naar een hoger niveau te tillen.”

In 2018 internationaal van start

Afgelopen najaar is het concept bij verschillende internationale distribiteurs gepresenteerd. En het is breed omarmt. In verschillende landen wordt CoolDays in 2018 uitgerold. Yvo: “Aan CoolDays zijn geen kosten verbonden. Alleen commitment. Het ontzorgt onze klanten en biedt meer structuur in onze samenwerking. Zo kunnen we beter anticiperen op (lokale) kansen en wordt cruciale kennisoverdracht geborgd. Hiermee wordt de stap gemaakt van distribiteur naar partnership. Dat maakt deze Days zo Cool!”

Vragen over CoolDays? Neem gerust contact op met Yvo Stoots via +31 (0) 610450797 of yvo@coolpresentation.com

Klik op deze PDF voor meer informatie over CoolDays.

Vorig bericht
Workshop: shoppers blijven verleiden
Volgend bericht
CoolPresentation goes Express!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu