Moe van vallende verpakkingen?

Nog beter presenteren met nieuwe front stops!

Elk product verdient een goede presentatie in het schap. Helaas laat de praktijk te vaak een ander beeld zien. Verpakkingen die –niet zichtbaar en bijna vergeten- achter in het schap staan. Verpakkingen die achterover zijn gevallen of juist voorover uit het schap zijn gekukeld.

Slordige productpresentatie

Soms wordt, in een poging toch nog wat stabiliteit aan te brengen, de omdoos gebruikt als veredelde houder. Dat staat niet alleen slordig, het gaat ook ten koste van de communicatie op de packaging. Die komt verstopt -en vaak liggend- totaal niet uit de verf. Zo’n productpresentatie kan anders.

Rail als basis voor alle retailers

Daarom hebben wij een oplossing ontwikkeld. Voor elk product. En niet onbelangrijk: toepasbaar in elke winkel. Onze sterke, maar flexibele rail is geschikt voor alle formaten die door retailers in Nederland gebruikt worden. Maar dan begint het echte maatwerk pas!

Back supports en front stops

Om te beginnen hebben we twee types back supports: laag en hoog. Zij pushen uw product in de ideale presentatie positie: altijd vooraan. Daarnaast hebben we inmiddels meer dan 15 verschillende front stops op maat ontwikkeld. Recent hebben we drie nieuwe front stops aan ons aanbod toegevoegd:

  1. schuin laag: ideaal voor bijvoorbeeld aluminium kuipjes
  2. smal universeel: voor lange, dunne doosjes, die verticaal gepresenteerd worden
  3. recht breed: voor de grotere vierkante verpakkingen

Signing voor continue merkuitstraling

Nieuw is dat we ook fullcolour signing voor de back supports kunnen realiseren. Zo behoudt u uw merkuitstraling en communicatiekracht in het schap, ook wanneer artikelen niet meer op voorraad zijn. Ideaal om de exposure van uw merk altijd op niveau te houden.

Elke vorm, elk formaat, meer omzet

Met deze totaaloplossing bent u zeker van een optimale productpresentatie. Denk aan busjes, flesjes, blikjes (rond), zakjes, vleeswaren, verpakkingen voor kaasplakken (schuin) en doosjes in alle formaten (recht). Het resultaat? Geen slordige presentaties meer. En altijd een ‘volle’ en dus aantrekkelijke presentatie. Ook met weinig voorraad. Dat zorgt voor minder kosten, minder derving, meer gemak, meer aandacht en dus meer omzet!

Iets voor uw schap of merk? Ga voor spot on shelf management! Wij adviseren u graag in een passende, verkoopstimulerende oplossing.

Vorig bericht
Simple Click Koelschap systeem Zelfspiegeling
Volgend bericht
SimpleClick Universal

Anderen bekeken ook