experience Expedit CoolDays

Nederlandse experience voor Expedit

In Denemarken doet CoolPresentation al langer zaken met retail shopfitter Expedit. Eind vorig jaar hebben we hen ons partnermodel CoolDays gepresenteerd. De reden? Extra kennisoverdracht en commitment, om zo de sales in Denemarken een extra impuls te geven.

Route langs retailers

De CoolDays aanpak werd meteen omarmt. Als eerste stap hebben we vijf mensen van Expedit uitgenodigd in Nederland, om te laten zien hoe we in Nederland zaken aanpakken op het gebied van shelf management. Er zijn een achttal food retail winkels bezocht. Tijdens deze experience hebben we de mogelijkheden van SimpleClick op de point of sale laten ervaren.

Flexibeler dus efficiënter

Met name de algehele netheid in de productpresentatie viel de Denen op. Een flink contrast met de metaalschappen, die in Denemarken nog veel toegepast worden. Nadeel van dit systeem is namelijk dat er een vaste ruimte tussen de draden zit. Dit is allesbehalve flexibel. Dankzij ons shelf management systeem SimpleClick wordt van het hele schap gebruik gemaakt. Zonder verlies van ‘lege’ ruimte: een enorme efficiency boost.

Meer gevoel en vertrouwen

Op dag twee is gezamenlijk een strategie opgesteld, waarmee de salesmanagers in Denemarken aan de slag gaan. Deze kick-off zet SimpleClick vooraan bij onze Deense partner. Niet voor niets geeft de key-accountmanager van Expedit aan: ‘De kennisoverdracht tijdens deze CoolDays heeft ons veel inzicht gegeven. We hebben meer gevoel bij de oplossing en weten wat voor verschil het maakt in de praktijk. Dat vertrouwen is essentieel op goed te kunnen verkopen aan onze klanten.’

Ook in voor een retail experience? We nemen u graag mee!

Vorig bericht
RETO nieuwe Poolse partner met CoolDays
Volgend bericht
Video: altijd in pole position met SimpleClick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu