Opvallen in het supermarktschap? Ontdek onze nieuwe aandachtstrekkers!

Soms wilt u in het supermarktschap echt een statement maken. Maar er wordt daar al zoveel gecommuniceerd: schapkaartjes, etiketten en schapstroken vechten allemaal om aandacht. Daarom ontwikkelden wij het ActieBlok en de PrijsHanger.

ActieBlok: aandachtstrekker van formaat

Het ActieBlok is gemaakt van hoogwaardig kunststof, leverbaar in elke kleur en kan worden bedrukt naar keuze. Ideaal voor promoties, maar ook als blijvend navigatiebaken. Zet het ActieBlok simpelweg over de schapstrook heen en creëer meteen robuuste eye-catcher. Eenvoudig toe te passen in zowel het versschap als in het wandmeubel.

PrijsHanger: robuuste metalen hanger

Ook nieuw is onze PrijsHanger: een handig metalen kaartje, die zowel de prijskaart als communicatiefocus vermeldt. Denk aan een uitleg van het product, de vermelding ‘Nieuw’ of een prijsactie. De robuuste PrijsHangers zijn volledig te signen en zijn voorzien van kunststof houders, waar eenvoudig items ingeschoven kunnen worden. Dankzij het slimme ontwerp hangt u ze zo over de schapstrook heen.

Elke dag spot on in het supermarktschap

Elke dag zoeken we naar manieren om u nog beter te laten presenteren. De ActieBlokken en PrijsHangers zijn een goede voorbeelden van slimme tools. Heeft u zelf uitdagingen in uw productpresentatie? Daag ons uit, we ontwikkelen graag een oplossingen op maat voor u.

Vorig bericht
Nog betere klik dankzij nieuwe t-profiel
Volgend bericht
Bouwen aan vernieuwde wijnafdeling PLUS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu