Nieuw bij CoolPresentation: out of the box displays!

Zoals u weet, zorgen we elke dag in het schap voor een spot on productpresentaties. Gepushd, gesigned en geordend. Vanaf nu hebben we ook twee unieke vloerdisplays in ons assortiment die voor extra saleskracht buiten het schap zorgen: de EscapeDisplay en de VerticalVendor!

Merkbeleving waar u wilt

Onze twee nieuwe aanwinsten zijn met name interessant voor merkfabrikanten. Vooral omdat ze eenvoudig te ‘branden’ zijn en compact zijn. Zo kunnen ze eenvoudig op elke plek op de winkelvloer geplaatst worden. We stellen ze graag even aan u voor.

EscapeDisplay

De 1.60m hoge plug & play EscapeDisplay is gekoeld (gegarandeerd 0-4 °C) en ideaal voor foodpresentaties, promoties en merkintroducties. Dankzij het relatief kleine vloeroppervlak is deze display breed inzetbaar.

Zet hem in als second placement en ga voor volledige merkuitstraling met de CoolSleeve: eenvoudig aan te brengen en met ongekende attentiewaarde. Actie afgelopen? Vervang de sleeve simpelweg. De display is verkrijgbaar met pushers en geïntegreerde ledverlichting.

VerticalVendor

Brandnew in Nederland: de VerticalVendor. Dit compacte display pusht de sales van blikjes omhoog. Letterlijk! Dat zit zo: de blikjes worden steeds door een verticaal pushsysteem naar boven geduwd.

Dat zorgt altijd voor een optisch gevuld display en volop shopperfun! Bekijk hier hoe verticaal pushen werkt.  De VerticalVendor is eenvoudig te plaatsen en is in merksigning verkrijgbaar: perfect voor promoties, acties en verhuur aan merkfabrikanten of evenementen.

Interessant voor uw formule of merk?

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden en scherpe prijzen van deze exclusieve vloerdisplays.

Vorig bericht
Bouwen aan vernieuwde wijnafdeling PLUS
Volgend bericht
Shelf management ook in diepvries

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu