Nieuwe collega Reina van der Wielen

“Voordat ik ben begonnen, ben ik even langs geweest om alvast kennis te maken met het team. Ik dacht met een uurtje wel klaar te zijn, maar iedereen vertelde zo enthousiast dat ik bijna de hele ochtend gebleven ben. Ik vind dat wel kenmerkend voor CoolPresentation: het teamgevoel en de gedrevenheid.”

Vanaf 3 juli is Reina van der Wielen de nieuwste aanwinst op de afdeling office support. Reina is van maandag tot woensdag elke ochtend aanwezig, en op donderdag de gehele dag. “Waar ik me mee bezig hou? Facturatie, debiteurenbeheer, planning, post en facilitaire zaken. Daar ben ik helemaal in thuis, omdat ik hiervoor op een administratiekantoor heb gewerkt.”

Reina, wonend in Hoornsterzwaag en moeder van drie, komt bij CoolPresentation in een organisatie terecht met voor het grootste deel mannen: “Maar dat past wel bij mij. In het verleden heb ik altijd veel mannelijke collega’s gehad. Ik hou ervan: to-the-point en samen doorpakken. En daarbij sta ik mijn mannetje wel hoor, ik heb er zin in!”

Vorig bericht
Nieuwe distribiteur in Bulgarije
Volgend bericht
Nieuwe distribiteur in UK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu