Samenwerking EGE Groupe

Nieuwe distribiteur in Bulgarije

Goed nieuws! SimpleClick, het shelf management systeem van CoolPresentation, zet binnenkort ook in Bulgarije producten vooraan! We zijn de samenwerking aangegaan met EGE Groupe, een gerenommeerde Bulgaarse totaalleverancier voor de retailbranche. De oplossingen die ze hun klanten aanbieden zijn zeer divers. Van schapmaterialen, kassa’s, computers, printers, scanners, koelingen tot beveiliging. Toch ontbrak er één aspect: een hoogwaardige schap presentatie oplossing.

EGE Groupe was tijdens de Euroshop 2017 gericht op zoek naar een leverancier van kwalitatieve shelf management oplossingen, zodat ze hun naam als totaalleverancier eer aan konden doen. Eerder boden ze wel schap presentatie systemen aan, maar deze waren kwalitatief ondermaats. Onze ontmoeting op Euroshop 2017 maakte duidelijk dat er voor beide partijen volop kansen liggen.

SimpleClick EGE Groupe Sofia

Daarom hebben we een bezoek gebracht aan Bulgarije, in hun kantoor te Sofia. Hier werd nogmaals onderstreept wat voor professionele organisatie EGE Groupe is. In deze vestiging hebben ze een zeer uitgebreide showroom, sterker nog een complete winkel nagebouwd waarin al hun oplossingen spot on gepresenteerd worden. We zijn zeer gastvrij ontvangen, iedereen maakte tijd vrij om zich professioneel te introduceren. Hierna hebben we –samen met een comité van directie en sales- een aantal retailers bezocht. De meeste waren al vaste klanten, zodat de huidige stand van zaken duidelijk werd. Praktijk is immers leidend. Tijdens deze bezoeken gelijk alle kansen en mogelijkheden van SimpleClick kunnen bespreken.

Na intensieve maar zeer open en transparante gesprekken werden we allen zeer enthousiast. We hebben elkaar de hand geschud en besloten samen te gaan werken. Dit gaan we doen op de manier die ons eigen is: met de juiste click met de praktijk en een transparante manier van werken. Op deze manier zetten we samen het zeer brede klantenbestand van EGE Groupe vooraan! We kijken erg uit naar de samenwerking met deze nieuwe distributeur.

CoolPresentation EGE Groupe

Vorig bericht
Nieuwe collega Robin Faber
Volgend bericht
Nieuwe distribiteur in UK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu