RETO nieuwe Poolse partner met CoolDays

RETO nieuwe Poolse partner met CoolDays

Polen gaat binnenkort kennismaken met SimpleClick! We zijn een partnership aangegaan met het Poolse RETO S.C., leverancier van shopper- en presentatiematerialen. Aan de basis van de samenwerking ligt het partnermodel CoolDays, waar de click het verschil maakt.

Matchmaking

Het contact is ontstaan dankzij een initiatief van WTC Leeuwarden, dat in samenwerking met de Poolse Kamer van Koophandel Friese bedrijven in stelling zet om partners in Polen te vinden. Dit wordt een matchmaking traject genoemd. Het resultaat? Een handelsmissie naar Polen, met afspraken bij vier interessante bedrijven in het vooruitzicht.

Commitment vooraan

En dat is zeer goed bevallen. Bedrijven met volop potentie, met veel knowhow van de markt en shelf management. Vooral met RETO, een partij die een betrokken en transparante manier van zakendoen cruciaal vindt, hadden we een zeer goede match. Exact waar CoolPresentation ook voor staat. Want met ons partnermodel CoolDays staan kennis delen en commitment vooraan.

Poolse praktijk

Natuurlijk hebben we hetzelfde doel: de Poolse markt veroveren met hoogstaande presentatieoplossingen. Vanuit die basis hebben we onze overeenkomst gesloten en is er afgetrapt met ons partnermodel CoolDays. De praktijk is hier een belangrijk onderdeel van, dus hebben we bestaande Poolse klanten in retail en health & beauty bezocht. Vanuit hier is een gezamenlijke strategie opgesteld.

Perfecte click

Op korte termijn komen de mensen van RETO naar Nederland, om te bekijken hoe CoolPresentation de markt in Nederland bedient en welke kansen geschikt zijn voor de Poolse markt. Onze hechte periodieke samenwerking –geborgd door CoolDays- zorgt ervoor dat we snel en efficiënt tot oplossingen komen, met de perfecte click met de bestaande lokale markt.

Vorig bericht
CoolPresentation goes Express!
Volgend bericht
Nederlandse experience voor Expedit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu