Nieuwe tabakspresentatie voor EMTÉ Supermarkten

EMTÉ Supermarkten, onderdeel van Sligro, maakt vanaf deze maand gebruik van ons pushsysteem SimpleClick Light. Dit lichtgewicht systeem is volledig geoptimaliseerd voor tabakspresentatie. Tot voor kort maakte EMTÉ gebruik van een schuine wijze van presentatie, waar de tabaksartikelen door zwaartekracht naar voren schoven.

Dit lichtgewicht systeem is volledig geoptimaliseerd voor tabakspresentatie…

Vanwege aangescherpte regelgeving mogen tabaksproducten vanaf 20 mei 2017 niet meer op deze wijze gepresenteerd worden. Belangrijkste reden hiervoor is dat de wettelijk verplichte waarschuwingsafbeelding (die 65% van de voor- en achterkant moet beslaan) volledig zichtbaar moet zijn. De bovenkant mag niet meer getoond worden, zoals bij een schuine presentatie het geval was. Recht is de nieuwe norm.

Het pushsysteem SimpleClick Light, een merk van CoolPresentation, is speciaal ontwikkeld voor tabakspresentatie. Tabaksproducten worden recht gepresenteerd en dankzij de pushers is het aanbod altijd gespiegeld. Het presentatiesysteem is voorbije weken getest en is inmiddels uitgeleverd aan interieurbouwers die de tabakspresentaties van filialen en ondernemers van EMTÉ hebben omgebouwd.

Vorig bericht
Brandnew en spot on!
Volgend bericht
Nieuwe collega Robin Faber

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu