frisdrankblikjes vanaf nu spot on te presenteren

Nooit meer ballon-effect voor frisdrankblikjes

Frisdrankblikjes perfect presenteren? Da’s een uitdaging op zich! Vaak worden schapplanken een beetje schuin gehangen, om zo de blikjes naar voren te schuiven. Erg rommelig voor het oog. En misschien nog wel een groter nadeel: alleen de bovenkant van de blikjes is zichtbaar. Weg merkbeleving! Wij vonden dat dit anders kan.

Keurig aansluiten in de rij

Daarom ontwikkelden we extra solide T-verdelers. Door de verstevigde verdelers ontstaat er geen ‘ballon-effect’ meer: de verdelers bollen niet meer uit, waardoor alle frisdrankblikjes keurig in de rij blijven. En dankzij de SimpleClick Universal pushers worden alle blikjes steeds weer keurig vooraan gezet. Dat levert niet alleen altijd een optimaal gevuld schapaanzicht op, maar ook tijdswinst en een veel betere zichtbaarheid van de producten.

Elk gewicht en formaat

Vanaf nu maakt het niet meer uit wat voor formaat of gewicht ronde producten hebben. Wij bieden u altijd een oplossing, ook binnen uw bestaande productpresentatie. Voor kleine en lichtgewicht ronde producten gebruikt u de SimpleClick Light pushers. Voor zwaardere ronde producten zijn de Universal pushers ideaal. Elk gewicht en formaat maakt gebruik van een unieke halfronde frontstop.

Ontdek de voordelen met een pilot

De combinatie van het type verpakking, het gewicht van het product en de plankdiepte beïnvloeden allemaal het benodigde type pusher, frontstop en de veerkracht. Daarom zetten we graag een pilot voor u op. Ook de voordelen ontdekken? Neem gerust contact met ons op via +31 (0) 513 65 35 01.

Vorig bericht
Pilot: geen domino meer voor Kraft Heinz
Volgend bericht
Expedit Latvia nieuwe partner CoolPresentation

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu