over ons

  1. Home
  2. chevron_right
  3. over ons

HL Display

In april 2021 werd CoolPresentation overgenomen door HL Display, een wereldleider in instore merchandising en communicatieoplossingen met het hoofdkantoor in Stockholm, Zweden.

De specialist in schappresentaties

Ruim 70% van alle aankoopbeslissingen wordt voor het schap genomen. Een opvallende presentatie is daarom essentieel. Dat vraagt om shelf management oplossingen die spot on zijn. Dat vraagt om CoolPresentation.

Bewezen innovatiekracht

Bij onze start in 1997 richtten we ons vooral op verspresentaties. Inmiddels zijn we dé specialist op het gebied van schappresentatie in de gehele retail. Dat doen we niet alleen, maar met onze klanten. Samen hebben we al meer dan 600 innovatieve presentatieoplossingen ontwikkeld.

Totaaloplossing voor elke branche

Een oplossing op maat. Voor elk product, op elk schap. En in elke branche. In Nederland zijn we als totaalspecialist in schappresentaties marktleider in de supermarktbranche. Daarbij hebben we een stevige positie in de non-food retail. Wereldwijd is CoolPresentation in meer dan 15 landen actief.

Onze click met de vloer

We delen uw passie voor retail. Elke dag hebben we contact met retailmanagers in formule, category en inkoop. En uiteraard ook met ondernemers en praktijkmensen op de winkelvloer. Zo weten we exact wat er speelt. Die click is de beste manier om vooraan te blijven lopen.

Zekerheid van hoge kwaliteit

Kiest u voor onze oplossingen, dan kunt u uitgaan van optimale duurzaamheid. Onze producten zijn van zulke hoge kwaliteit, dat u er jaren onbezorgd gebruik van kunt maken. Mocht er toch iets aan de hand zijn? Dan lossen we het voor u op.

Hier staan we voor

Transparant

Heldere totaaloplossingen. Slim, simpel en sterk. Duidelijke afspraken. Open en oplossingsgericht. Verder door kennis te delen. Zo werken we graag.

Click

We weten wat er in uw branche speelt. Wat de consument van nu wenst. En hoe een persoonlijke werkwijze het verschil maakt. Bij ons draait het om de click met de praktijk.

Vooraan

Laten we samen vooraan staan. In het schap, daar waar het gebeurt. Met doordachte oplossingen van topkwaliteit. Onze ambitie zet u elke dag in pole position.

Altijd vooraan

SimpleClick

De basis van onze totaaloplossing is SimpleClick. Een uniek schappresentatiesysteem. Verkrijgbaar in drie doordachte varianten. Voor elk product, in elk schap, in elke branche.

Afspraak is afspraak

Een hectische verbouwing? Als geen ander weten we hoe belangrijk het is dat alle materialen op tijd aanwezig zijn. Vanuit ons voorraadhoudend magazijn leveren we altijd snel en zeker. Met een betrokken service en ondersteuning. Hoe groot uw project ook is. Daar kunt u op bouwen.

U vooraan zetten. Dát is onze drive!

Menu