Pilot: geen domino meer voor Kraft Heinz

Kraft Heinz, producent van onder andere droge soepen en mixen van ondermeer Honig, liep er steeds vaker tegenaan: omvallende verpakkingen in het schap. Juist omdat de doosjes onstabiel en licht zijn, hebben ze de neiging steeds achterover te kantelen. Product pakken door shopper of aanvullen door medewerkers? Het leidde regelmatig tot een domino-effect. Weg zichtbaarheid!

Strak presenteren, automatisch spiegelen

De hoogste tijd voor een spot on presentatie dus. Daarom heeft Kraft Heinz ons gevraagd met een oplossing te komen. We hebben bij hen op kantoor een proefopstelling gemaakt, met onze SimpleClick Universal pusher, aangepast op het formaat en gewicht van deze specifieke verpakkingen. Het resultaat? Alle verpakkingen strak gepresenteerd en automatisch gespiegeld. Geen wonder dat het Kraft Heinz team razend enthousiast was.

Pilot in 19 Jumbo vestigingen

Meteen is besloten een pilot te draaien. Op dit moment wordt de nieuwe presentatiewijze getest bij 19 Jumbo vestigingen. Om deze test perfect in te kunnen vullen heeft CoolPresentation alle deelnemende filialen bezocht. Per winkel hebben we een pakket presentatiematerialen op maat samengesteld. Zo konden de merchandisers van Hamilton Bright snel en efficiënt aan de slag. Alles is tot in detail gefaciliteerd en Kraft Heinz dus volledig uit handen genomen.

Meer presentatiekracht in minder tijd

De pilot loopt tot week 22 en we kijken nu al uit naar de –ongetwijfeld positieve- resultaten. Want niet alleen de presentatiekracht neemt toe, ook hoeft er geen tijd meer te worden besteed aan handmatig spiegelen. Wordt vervolgd!

Vorig bericht
Nog meer praktijkpower met nieuwe technisch manager Joost Timmermans
Volgend bericht
Nooit meer ballon-effect voor frisdrankblikjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu