Plus, EMTÉ en Hoogvliet vooraan in Vleeswaren

Onze klanten vooraan zetten, daar worden wij nou blij van. Helemaal wanneer dit ook nog eens een mooie prijs oplevert! De vleeswarenafdeling van Plus is deze week namelijk uitgeroepen tot de beste van Nederland.

Vriendelijk en behulpzaam personeel, een uitgebreid en hoogstaand assortiment vleeswaren: allemaal aspecten waarin Plus zich onderscheidt. Maar volgens het Vleeswaren Imago onderzoek van GfK (in opdracht van Stegeman) speelt ook de netheid van de afdeling een grote rol voor veel shoppers. En dat is nou precies waarvoor we wij ons elke dag inzetten.

Graag feliciteren we Plus met deze dik verdiende erkenning. En tegelijkertijd zijn we er best een beetje trots op dat we al jaren vaste partner in productpresentatie mogen zijn van deze mooie organisatie. Op de nette, prijswinnende vleeswarenafdeling, maar ook in alle andere categorieën.

De top 3 ‘Beste Vleeswarenafdeling’ wordt trouwens compleet gemaakt door EMTÉ en Hoogvliet. Ook al van die bevlogen retailorganisaties, die al jaren gebruik maken van onze presentatie oplossingen. We hopen dat we ook in de toekomst kunnen blijven bijdragen aan een optimale winkelbeleving. Aan alle drie de winnaars: van harte met deze spot on prestatie!

Vorig bericht
Nieuwe distribiteur in UK
Volgend bericht
Visual out of stock? Gemiste kans voor merken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu