Nog meer praktijkpower met nieuwe technisch manager Joost Timmermans

Bij CoolPresentation houden we van doordachte presentatieoplossingen, gemaakt dankzij onze click met de praktijk. Om onze ambitie nog meer kracht bij te zetten, hebben we ons team op 1 maart versterkt met technisch manager Joost Timmermans. En daar zijn we erg blij mee, want Joost weet als geen ander wat er op de winkelvloer speelt.

Van profiel tot formule

Meer dan twaalf jaar was Joost verantwoordelijk voor de ontwikkeling van winkelmaterialen en –technieken bij retailorganisaties als PLUS Retail en A.S. Watson: “Mijn taak destijds? Het vertalen van commerciële plannen naar slimme en bovendien betaalbare technische presentatieoplossingen. Dat varieerde van het ontwikkelen van profielen tot complete check-outs en het meedenken over materialen voor nieuwe formules.”

De click met Cool

“Eén van de partijen waar ik vaak inkocht, was CoolPresentation. Gewoon een prettige leverancier. Stond elk jaar weer in mijn top 3. Afspraken nakomen, creatief, jong, dezelfde denkrichting als ik: we hadden echt een click, er was vertrouwen. Gedurende de jaren merkte ik steeds vaker dat ik door leveranciers als interessante versterking werd gezien, vanwege mijn kennis en ervaring. En nu was het moment daar om over te stappen.”

Andere kant van de tafel

“Het is geen toeval dat het CoolPresentation is geworden. Voor mij is het een prachtige kans om mijn rugzak verder te vullen door ook aan de leverancierskant te werken. Ik ben nu 39, een mooi moment om aan de andere kant van de tafel te zitten. Zo hoop ik nog meer allround te worden in de wereld van productpresentatie. En in Heerenveen zijn hiervoor alle voorwaarden aanwezig: een jong en gedreven team, topproducten en een onderscheidende werkwijze. Dat past bij mij.”

Vooraan met spot on oplossingen

Als technisch manager is Joost verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe presentatiematerialen voor retailers en merkfabrikanten: “Eigenlijk wat ik al deed, maar dan dus in een ander speelveld. Soms met al bestaande materialen, maar ook met maatwerk. Daarnaast zetten we ook flink in op zelf ontwikkelde innovaties. Linksom of rechtsom: ik ga doen wat ik het liefste doe: commerciële ideeën omzetten naar spot on technische oplossingen!”

Vorig bericht
CoolPresentation Inspiratiedag
Volgend bericht
Pilot: geen domino meer voor Kraft Heinz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu