referenties

  1. Home
  2. chevron_right
  3. referenties

We liepen bij Yarrah tegen een aantal problemen aan bij onze klanten op het schap. Onze natvoeding in kuipjes en de snacks zijn niet eenvoudig juist te presenteren op het schap en vallen dan ook makkelijk om in het schap of helemaal uit het schap.

Nadat ik via internet ben gaan zoeken naar oplossingen kwam ik op een gegeven moment CoolPresentation tegen en toen heb ik ze aangeschreven en gevraagd naar een mogelijke oplossing voor dit probleem. Op zeer korte termijn werd dit opgepakt door Romke en is hij hier op kantoor in Harderwijk langsgekomen. Dit werkte zeer prettig en zo konden we snel de case bespreken.

Vrij snel daarna kwam Romke met de mogelijke oplossing in het Push systeem. Toen bleef echter het probleem van signalering nog staan, maar ook hier bleek een oplossing voor te zijn namelijk de voorzetranden en schapstoppers. Deze zijn ontwikkeld door een collega van Romke en later aan ons gepresenteerd.

Eigenlijk waren we meteen enthousiast hierover en hebben ons akkoord gegeven. Inmiddels is het systeem in alle winkel geïmplementeerd en zijn de klanten en dus ook wij tevreden met deze oplossing. De kuipjes en snack producten staan nu altijd mooi gespiegeld en het is voor de klant mede door de aanduidingen op het schap nu ook makkelijk te zien dat het om biologische producten gaat. Kortom een bedrijf dat snel schakelt en mede hierdoor prettig is in de samenwerking.

De persoonlijke betrokkenheid en het enthousiasme van CoolPresentation zijn geweldig. Samenwerking met hen gaat verder dan bestellen en betalen. Het inspireert en brengt je verder. Zo heeft CoolPresentation meegedacht over de ontwikkeling van ons nieuwe formuleconcept PLUS Briljant. Mede dankzij de bijdrage van CoolPresentation, is het geworden zoals het nu is.

Plus Retail

Ronald van der Plaat

Merchandiser Formule Ontwikkeling, PLUS Retail BV

SimpleClick, innovatieve hoge kwaliteitsproducten en een onberispelijke service.

Security & Protection

Luc Atton

Director, Security and Protection

Sinds enige tijd zijn wij officieel SimpleClick dealer, wij en onze klanten zijn zeer tevreden over de diversiteit van het product, het is in alle branches inzetbaar. Ook de samenwerking met CoolPresentation verloopt prettig. Ze zijn flexibel, willen meedenken en leveren snel.

Hilkman

Marijke Link

Inkoper, Hilkman Winkel- en Projectinrichting BV

Ik werk sinds 2010 samen met CoolPresentation. De leveringen zijn altijd op tijd en de service is prima. Ook het contact met de medewerkers is uitstekend. Mochten we tekort komen wordt dit altijd opgelost en de volgende dag geleverd. Graag blijf ik de komende jaren op deze manier samenwerken met jullie!!

Jumbo Supermarkten

Luc ter Horst

Versspecialist Vleeswaren/Kaas/Brood, Jumbo Supermarkten

CoolPresentation biedt naast presentatiematerialen ook een hoge mate van service. Dat werkt ontzorgend, zowel voor de PLUS ondernemers, als voor onze collega’s.

Plus Retail

Dennis Dietz

Coördinator Winkelinrichting, PLUS Retail BV

Goede producten. Snelle levering. Goede communicatie.

Deen Supermarkten

Bert Ursem

Logistiek Medewerker, Deen Supermarkten

CoolPresentation biedt voor Coop een snel, flexibel en makkelijk te gebruiken systeem om zo op deze manier de producten snel en optimaal te kunnen vullen en presenteren aan de klanten zonder extra werk. Daarnaast is CoolPresentation een zeer flexibel bedrijf die te allen tijde de klant helpt en meedenkt.

Jezz Projectmanagement

Jeroen Vonck

Eigenaar, Jezz projectmanagement

Proactief in het meedenken voor een specifieke oplossing bij een retailer.

Perfetti van Melle

Simone Vis

Junior Trade Marketeer, Perfetti van Melle

Fijn dat wij een vaste contactpersoon bij CoolPresentation hebben met kennis van Hoogvliet. CoolPresentation kent onze schapindelingen en weet welk materiaal bij welke productgroep hoort. De hoge mate van flexibiliteit is een belangrijk pluspunt in onze samenwerking met CoolPresentation. Ze hebben altijd voldoende presentatiemateriaal op voorraad. Indien nodig is snel leveren geen probleem.

Hoogvliet

Gerard van den Berg

Manager bouw en techniek, Hoogvliet BV

Menu