Shelf management ook in diepvries

Natuurlijk. In de traditionele schappen heeft bijna elke retailer zijn zaakjes voor elkaar. Producten die netjes geordend zijn, gepusht en optimaal zichtbaar. Maar ook daarbuiten speelt shelf management een steeds grotere rol. Lees meer over shelf management in diepvries.

Diepvrieseiland of grabbelton?

Eerder blogten we al over de EscapeDisplay, waarmee gekoeld en opvallend presenteren nu overal op de winkelvloer mogelijk is. Nu zijn ook de grote diepvries eilanden aan de beurt. Hier worden vaak pizza’s en grote verpakkingen ijs gepresenteerd. Grote stalen rekken in de lengte houden de producten enigszins bij elkaar, maar er wordt nog veel geschoven en gestapeld door shoppers. Chocolade-ijs komt bovenop caramel-ijs en de pizza Tonno raakt verdwaald onder de Quattro Stagioni. Tel daar de diepte van de bakken bij op (tot soms wel 80cm) en het wordt duidelijk waarom een goede productsegmentatie vaak ver te zoeken is. Shoppers kunnen soms niet anders dan grabbelen.

Productontwikkeling op maat

Daarom benaderde een retailklant ons met de vraag met een oplossing te komen. We startten aan de tekentafel en ontwikkelden een kleine horizontale verdeler, in twee formaten. Dit rek van staal heeft de juiste coating en is kosten efficiënt gemaakt. Ideaal voor een strakke productsegmentatie en dus een betere zichtbaarheid in het diepvries eiland. Op dit moment wordt deze oplossing in pilotwinkels getest. Heeft u ook een presentatie uitdaging, in of juist buiten het schap? We gaan de uitdaging graag voor u aan. Met onze mogelijkheden in kunststof, maar als het nodig is kunnen we ook in andere materialen een oplossing voor u ontwikkelen. Neem gerust contact op met technisch manager Joost Timmermans via +31 (0) 513 65 35 01.

Vorig bericht
Nieuw bij CoolPresentation: out of the box displays!
Volgend bericht
Sneak preview: nieuwe CoolShop!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu