SimpleClick

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Solutions
  4. chevron_right
  5. SimpleClick

Elk product, elke verpakking, altijd vooraan!

Ruim 70% van alle aankoopbeslissingen wordt voor het schap genomen. Een opvallende presentatie is daarom essentieel. SimpleClick, powered by CoolPresentation, is de shelf management oplossing die spot on is!

De vier voordelen van SimpleClick

SimpleClick is verkrijgbaar in drie doordachte varianten: Universal, Fresh en Light. Voor elk product, in elk schap, in elke branche.

Slim: minimum aan onderdelen

Vanaf slechts vier onderdelen maakt u al een verkoopkrachtige presentatie. Dit geeft inkoopvoordeel en beperkt uw voorraden.

Simpel: eenvoudig te plaatsen

Boek tijdswinst door de eenvoudige installatie en bespaar op schaponderhoud. Winkelinrichting is hierdoor effici├źnter dan ooit.

Sterk: hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige grondstoffen en doordacht design zorgen voor producten die sterk, duurzaam en altijd functioneel zijn. Een winkelleven lang.

Scherp: aantrekkelijk geprijsd

We begrijpen dat prijs een belangrijke factor is. Door slimme materiaalkeuzes en een minimum aan onderdelen bent u altijd voordelig uit.

Pushers: altijd vooraan!

Nog meer omzet tegen minder kosten? Kies voor pushers. Dat garandeert niet alleen een optimale verkoopstimulerende presentatie, het kost ook veel minder tijd. Handmatig spiegelen is immers niet meer nodig.

SimpleClick pushers zijn uniek in kracht en duurzaamheid. Daarbij zijn ze zeer flexibel inzetbaar. Zo staat u op alle aspecten vooraan.

Menu