toonbank presentatie

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Solutions
  4. chevron_right
  5. toonbank presentatie

Met meer dan 400 verschillende onderdelen zijn we veruit de grootste en meest gespecialiseerde partner op het gebied van toonbank-verspresentaties.

Belang van goed georganiseerd schap

Bijna alle supermarkten beschikken over een gekoeld zelfbedieningsmeubel voor verse producten, bijvoorbeeld voor voorverpakte vleeswaren of kaas. Juist omdat er veel diverse producten worden gepresenteerd, is het belangrijk een goed georganiseerde toonbank te hebben.

Totaaloplossing

Daarom biedt CoolPresentation een totaaloplossing voor verspresentaties, met meer dan 400 onderdelen. Deze worden zo toegepast, dat de presentatie niet alleen geordend, maar ook voller oogt. Bovendien kan de shopper zich beter oriënteren, wat een gunstig effect heeft op de aankoopbeslissing.

Extra mogelijkheden

Om het schap zo aantrekkelijk mogelijk te maken, bieden we ook extra features aan zoals proefplateaus, schapkaarten- en borden en signing (in en om het schap). Naast onze reguliere transparante schapmaterialen zijn ook items met een ambachtelijke uitstraling verkrijgbaar. Denk aan verhoogde plateaus of kratten in houtlook.

Tailormade, voor elke ruimte

CoolPresentation tilt elke toonbankpresentatie naar een hoger niveau. Welke ruimte er ook beschikbaar is, en om welk productcategorie het dan ook gaat. En natuurlijk: dan doen we altijd in nauw overleg met u. Doeltreffend en op maat. Weten hoe wat dat voor u gaan realiseren? Daag ons uit en neem gerust contact met ons op.

Menu