Muntendisplay PLUS CoolPresentation

Sponsordisplay PLUS

Lokaal het verschil maken. Ook dat is waar PLUS Supermarkten voor staat. Zo kunnen sinds kort klanten in IJsselstein lokale basisscholen sponsoren. Met de boodschappen worden munten verdiend, die vervolgens aan een school naar keuze gedoneerd kunnen worden. CoolPresentation ontwikkelde die speciale muntendisplays.

Na het verzoek van PLUS met een voorstel te komen voor het display, zijn we aan de slag gegaan met ontwerp. Samen hebben we dit ontwerp verfijnd. Resultaat is een robuuste display van honingraat karton, met kunststof kokers en houders, compleet geleverd met signing. De opvouwbare voet aan de achterkant zorgt ervoor dat het display plat en dus efficiënt vervoerd en opgeborgen kan worden.

Deze actie bevindt zich momenteel in de pilotfase. Bij succes wordt deze mogelijk ook ingezet bij meer  ondernemers. De eerste reacties vanuit PLUS zijn erg positief en we hopen van harte dat deze mooie sponsoractie basisscholen door heel het land een steuntje in de rug kan geven. Ook een idee voor een uniek display? Wij horen het graag van u.

Vorig bericht
Flankdisplay voor Cloetta
Volgend bericht
Cool is keeping you sharp!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu