Topsporters in huis

Als er één plaats in Nederland is die topsport ademt, dan is het onze thuishaven Heerenveen wel. Onder meer Thialf, het Abe Lenstra stadion en het Epke Zonderland turncentrum zijn thuis voor talloze talenten en kampioenen.

Ook schaatsploeg Jumbo-Visma traint in Heerenveen. Normaal gesproken doen ze dat in het legendarische Thialf, maar vanwege Corona maatregelen was dat vanaf maart niet meer mogelijk. En dat terwijl elke trainingsdag telt!

De oplossing werd gevonden bij CoolPresentation. Een van onze magazijnen biedt namelijk genoeg ruimte om Corona-proof te trainen. En van die faciliteiten wordt volop gebruik gemaakt. Niet alleen door de toppers van de A-ploeg, maar ook door de talenten van de Opleidingsploeg en de Marathonploeg.

CoolPresentation support onze topsporters, ook omdat we dezelfde mentaliteit delen. Samen beter worden, meters maken en je snel aanpassen aan de omstandigheden. We hopen dat de vele trainingsuren bij ‘ons in huis’ een goede basis vormen voor een succesvol schaatsseizoen, met hopelijk een prijzenregen voor alle toppers uit Heerenveen!

Vorig bericht
Versterking Team Cool
Volgend bericht
Terugblik Week van de Supermarkt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu