Uniek in de wereld: de Slidebar van CoolPresentation

‘Het meest innovatieve product dat ik tijdens EuroShop heb gezien!’. Niet één, maar meerdere bezoekers op onze beursstand gaven dit als kwalificatie voor onze Slidebar. Niet zo gek, want dit door CoolPresentation ontwikkelde product is uniek in de wereld.

Eén oplossing voor alle schapdieptes

De Slidebar is een uitschuifbare geleiderail, die in een handomdraai een van de meest tijdrovende handelingen in schapinrichting uitschakelt. U schuift de rail namelijk heel simpel naar de juiste lengte en klikt deze vast. Het grote voordeel? Nooit meer werken met verschillende standaardmaten rails, waarvan het steeds maar weer de vraag is of deze passen op de verschillende schapdieptes.

Schuiven in plaats van meten

Volgens Innovatie manager Joost Timmermans is de telescopische geleiderail niet alleen universeel, maar ook nog eens heel eenvoudig te installeren: “Je schuift de Slidebar naar de gewenste lengte, bevestigt op de T-rail en zet de backsupport van de pusher in rechtopstaande of gekantelde positie. De Slidebar is verkrijgbaar in een lange (370mm uit te schuiven tot 580mm) en korte variant (230mm uit te schuiven tot 350mm). Daardoor past hij naadloos in elk schap.”

Exclusief en duurzaam

Deze innovatieve oplossing is in eigen huis ontwikkeld en is ook uitsluitend verkrijgbaar bij CoolPresentation. Joost: “Waar andere aanbieders meer dan 20 lengtevarianten aanbieden, biedt onze Slidebar met slechts twee varianten het antwoord op alle schapformaten. Hij is dus keer op keer in te zetten. Ook na een verbouwing of in andere categorie. Da’s wat mij betreft ook het unieke: naast de snelle installatie heeft dit product door de bredere toepassing ook nog een veel langere levensduur.”

De Slidebar ook toepassen in uw formule of winkel? Kom eens testen in onze CoolShop of neem contact op met joost@coolpresentation.com.

Vorig bericht
Hoe Cool was EuroShop 2020?
Volgend bericht
Binnen 3 dagen veilige kassa’s voor alle PLUS filialen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu