Stockindicator tabak salieverkoop supermarkten

Vooruitdenken: stockindicator op tabakpushers

Achter de servicebalie van supermarkten verdwijnen tabaksproducten vanwege wetgeving steeds meer uit het zicht. Er worden deurtjes gebruikt zodat de sigarettenverpakkingen niet meer te zien zijn. Deze oplossing heeft alleen een groot nadeel: de wand achter de balie –ooit een blikvanger- is op deze manier een schap zonder verkoopkracht.

Voor veel retailers is het interessanter de wand te voorzien van andere en vooral zichtbare producten. Tabakswaar verhuist steeds vaker naar laden onder de balie. Helaas kleeft aan deze oplossing ook een nadeel. De verticale kokers waarin de sigarettenverpakkingen zitten, laten niet zien hoeveel verpakkingen nog in stock zijn. Ze liggen immers bovenop elkaar.

Daarom werken we momenteel aan een innovatie die helderheid schept. Dankzij een uniek geïntegreerd verticaal pushsysteem komen de verpakkingen naar boven. Zitten er nog maar 2 of 3 producten in de koker? Dan springt de stockindicator op rood. Het is dan meteen duidelijk wanneer het tijd is om aan te vullen.

Samen vooraan staan, dankzij slimme productontwikkeling. Dat vinden wij nu Cool. Meer weten? Neem contact op met technisch manager Joost Timmermans.

Vorig bericht
Excellente executie vitaal voor Plus Laagblijvers
Volgend bericht
Pand spot on? Check!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu