Nieuwe t-profiel zorgt voor nog betere klik

Nog betere klik dankzij nieuwe t-profiel

Klik! Snel, robuust en ramvast: dat is wat u van onze presentatiematerialen mag verwachten. De volmaakte klik valt of staat met een perfecte t-vorm in elk t-profiel. Een tiende van een millimetertje kan hierin al een wereld van verschil maken. En dat was exact wat ons dwars zat: in sommige gevallen kon de klik gewoonweg nog beter.

Dat zit zo. In de loop van de jaren hebben we voor onze klanten tientallen t-profielen ontwikkeld. Helemaal op maat, maar daardoor soms ook verschillend. En dat kon ervoor zorgen dat in sommige gevallen de klik nèt niet perfect was. Daarom hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan de compatibiliteit van ons assortiment. Vanaf nu kunnen alle verdelers, frontstukken en pushers nog beter aan elkaar bevestigd worden. Dat hebben we voor elkaar gekregen door de maatvoering van de t-vorm (die op bijna al onze profielen zit) te standaardiseren.

Het perfecte t-profiel vinden is trouwens geen eitje. Dankzij uitgebreid testen weten we exact hoe we onze matrijzen moeten optimaliseren. En dat is inderdaad (tienden van) millimeterwerk. Maar het resultaat mag er zijn: het universele karakter van onze producten komt nog beter tot uiting. Steviger dan ooit, overal toepasbaar en niet onbelangrijk: met een fraaie hoorbare klik!

Vorig bericht
Pand spot on? Check!
Volgend bericht
Opvallen in het supermarktschap? Ontdek onze nieuwe aandachtstrekkers!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu