Workshop: shoppers blijven verleiden

Hoe binden we de grillige shopper van nu ook in de toekomst aan onze winkels? Dat was de centrale vraag van de workshop die CoolPresentation organiseerde met Instore Shopper Marketing Instituut ISMI.

Trends in shoppergedrag

Een gevarieerde groep deelnemers uit de retailbranche was op vrijdag 13 oktober aanwezig in het Van der Valk Hotel in Utrecht. Met beslissers uit de supermarktwereld en groothandels, maar ook fabrikanten en displaybouwers behandelden we de laatste trends en ontwikkelingen in shoppergedrag.

Aankoopproces beïnvloeden

Om shoppers optimaal te blijven verleiden, is inzicht nodig. Via ISMI zochten we de verdieping in shopper marketing, shoppergedrag, de customer journey en de nieuwste technologieën. En natuurlijk hoe slimme presentatieoplossingen shoppers kunnen beïnvloeden in hun aankoopproces.

Individueel shoppers aanspreken

Het was zeer inspirerend om bovenstaande aspecten vanuit verschillende disciplines te benaderen en nieuwe inzichten op te doen. De gemene deler? Als we erin slagen het shoppers zo gemakkelijk mogelijk te maken en ze individueel (ook mobile) te verleiden, dan nemen we een grote stap om ze te binden. Een uitdaging voor al onze medestrijders in retail! Doel is om vaker dergelijke workshops te organiseren met vak- en branchegenoten. Ook aanwezig zijn of wensen en tips? Deel het met ons!

Vorig bericht
Nog sneller: 25% meer opslagcapaciteit
Volgend bericht
Lancering CoolDays: een werelds partnermodel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Anderen bekeken ook

Menu