Donderdag: Instore innovatie

5 november 2020

Safe shoppen: het nieuwe normaal

Een van de meeste in het oog springende veranderingen op de supermarktvloer in 2020? We kunnen er niet omheen: dat zijn toch de Covid-beschermmaatregelen bij entrees, kassa’s en balies. Niemand had deze instore innovatie voor ogen, toch is het binnen no-time het nieuwe normaal geworden.

We zijn blij dat we als CoolPresentation een steentje mogen bijdragen aan een veiliger werk- en winkelomgeving. In maart produceerden we in recordtijd kassaschermen voor diverse klanten. Van goede kwaliteit, maar het moest snel. Het waren tussenoplossingen. Nu zijn we druk bezig met de volgende stap: semipermanente beschermoplossingen.

Robuuste en hoogwaardige schermen houden werkplekken van supermarktmedewerkers veilig. Metalen hygiënezuilen hebben in veel winkels de tafeltjes met desinfectiegel vervangen. De zuilen zijn oersterk en eenvoudig bij te vullen en schoon te houden. Bovendien zijn ze ontwikkeld vanuit formule uitgangspunt. Op deze manier zijn ze meer dan alleen functioneel. Ze dragen ook bij aan het kwaliteitsgevoel en de formule uitstraling.

Nog op zoek naar hoogwaardige beschermmaterialen? Neem gerust contact met ons op. We ontwikkelen snel en op maat.

Woensdag: De Groene Revolutie

Anderen bekeken ook

Menu