Woensdag: De Groene Revolutie

4 november 2020

Wie helpt Cool nog groener te worden?

Oproep

We hebben een uitdaging. Een groene. Eentje waar we al meerdere partijen over hebben gesproken. Helaas nog zonder resultaat. Daarom doen we deze oproep: wie helpt Cool nog groener te worden?

Een winkelleven lang

Onze presentatiematerialen zijn weliswaar van kunststof, maar ze zijn tegelijkertijd echt duurzaam. Ondanks de reputatie die plastic heeft. Dat heeft alles te maken met de kwaliteit. Voor ons geen plastic voor eenmalig gebruik, maar robuuste materialen die jaren meekunnen. Sterker nog: een winkelleven lang.

Retourmaterialen

Toch zijn we constant op zoek naar manieren om nog duurzamer te werken. Een van onze grootste uitdagingen is het circulair maken van onze producten. Wanneer we onze materialen -na een lang dienstverband in de winkels van onze klanten- retour krijgen, willen we deze zo goed en duurzaam mogelijk laten verwerken. Dat kunnen we niet alleen.

Onze uitdaging

Wie kan ons helpen onze kunststof presentatiematerialen duurzamer te verwerken?

Samen aan de slag?

Bent u of kent u een specialist in duurzame kunststofverwerking? Laat het ons dan vooral weten via +31 (0) 513 65 35 01 of info@coolpresentation.com, we zijn we erg benieuwd naar uw skills en ervaringen!

Donderdag: Instore innovatie
Dinsdag: Assortimentstrends

Anderen bekeken ook

Menu